Dermabrasie

microdermabrasie_huidlaagDiamant Dermabrasie €60 Extra hals + decolleté €70 

Diamant Dermabrasie is de allernieuwste mechanische diepte peeling. Het werkt met diamanten opzetstukjes, dus zonder hinderlijke kristallen.

Het woord zegt het eigenlijk Dermabrasie : Derm = huid  + abrasie=afslijpen. Het gaat om het afslijpen van de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, zonder daarbij huidbeschadigingen te maken. Dit laatste gebeurt wel met de medische variant dermabrasie. Het slijpen, ook wel ‘peelen’ genoemd, van de huid.

Welk effect heeft microdermabrasie op de huid? Een Diamant dermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone peeling. Peelen is belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat onze levende cellaag kan groeien. Deze groei zorgt ervoor dat we rimpels eigenlijk van binnenuit opvullen.

Diamant dermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder,  zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. Door de Diamant dermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet

         Voordelen van Diamant Dermabrasie

  • – Intensiever dan een manuele scrub.
  • – Veiliger dan een chemische peeling.
  • – Veiliger dan een kristalpeeling.

  Na de behandeling de huid kan wat rood zijn en gevoelig omdat de bovenste huidlaag (epidermis) door de diamanten kopjes afgeslepen zijn.

  • – Geen make-up op het gelaat de eerste 24uur.
  • – Gebruik een zonnebrand crème als u naar buiten gaat   gedurende de gehele kuur, vanaf factor 25 dit om pigmentvlekken te voorkomen.
  • – Zwemmen (vanwege chloor) wordt de eerste 2 weken ontraden

Diamant dermabrasie  kan op ieder huidtype toegepast worden. Vóór en na de behandeling is het wel raadzaam om uw huid twee weken niet aan zon bloot te stellen. Over het algemeen zijn tussen de 3 en 10 behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie bijv. littekens of rimpels.