Permanent Make-Up

Prijzen zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen van wenkbrauwen, het in model brengen / epileren.

PMU Wenkbrauwen hairstroke techniek  €180

♥♥  De 2-de behandeling na 6 weken wenkbrauwen € 60

  PMU Eyeliner boven  €160

♥♥ De 2-de behandeling na 6 weken eyeliner € 50

WAAROM PERMANENTE WENKBRAUWEN

De juiste wenkbrauwen laten de ogen beter uitkomen en geven een frisse uitstraling. Permanent make up wenkbrauwen voegt een definitie en blijvende schoonheid aan het uiterlijk toe.

Als u weinig of geen wenkbrauwhaar heeft, zult u versteld staan ​​van de verandering die permanente make-up in het uiterlijk kan maken. Als uw wenkbrauwen dunne en/of onregelmatige haargroei heeft wordt dit met permanente make-up volledig gecorrigeerd. Er ontstaat een fijne en gelijkmatige wenkbrauwlijn.
Als u een actief persoon bent die houdt van zwemmen, hardlopen of andere sportieve activiteiten, kan permanente make-up wenkbrauwen een ideale oplossing zijn. Permanente cosmetica kan ook helpen bij het bedekken van littekens.

BEHANDELMETHODE  VOOR PERMANENTE WENKBRAUWEN

Samen met u kijken ik de mogelijkheden en wat het beste bij u past. Haarkleur en stijl kunnen veranderen maar de vorm van het gezicht, haarlijn en de gelaatstrekken zijn ingesteld voor het leven. De afstand tussen de ogen, de grootte van het voorhoofd en de algemene vorm en de hoogte en breedte van elk gezicht. Al deze factoren worden zorgvuldig beoordeeld en overwogen bij het bepalen van de juiste vorm en plaatsing van de permanente wenkbrauwen.

Daarna wordt de vorm eerst getekend zodat u een duidelijk beeld krijgt. Vervolgens ga ik aan de slag met professioneel apparatuur van Duits fabricaat die voldoet aan de richtlijnen van GGD. De hairstrokes worden aangebracht met een naaldje en speciale inkt. Sterilisatie en hygiëne zijn van groot belang voor, tijdens en na de behandeling.

VERZORGING NA DE BEHANDELING VOOR UW WENKBRAUWEN

Ook na het ondergaan van de permanente make-up behandeling is het belangrijk te letten op een aantal zaken. bij het plaatsen van PMU gaat de huid kapot, waardoor er een wond ontstaat. Dit duurt ongeveer 6 weken voordat het geheeld is. je mag met permanente make-up wel douchen.

Behandel  de PMU als volgt:

  • was de permanente make-up 2 maal per dag groene zeep met vochtige watten
  • dep na het wassen droog met schone handdoek of watten
  • smeer de behandelde huid in met een Bepanthen Zalf
  • tijdens genezingsproces zo weinig mogelijk aanraken
  • niet krabben
  • de PMU niet afdekken met pleisters of verband
  • de PMU niet blootstellen aan zwembaden( i.v.m. chloor) sauna’s stoombaden zonlicht of zonnebanken.

Na enkele dagen kunnen er wat kleine korstjes ontstaan, deze vallen er na vijf tot zeven dagen vanzelf af. Pas dan is te zien in welke mate het pigment heeft gepakt. Dit verschilt per persoon en om die reden wordt er een nabehandeling ingepland na 6 weken. Ze worden naar wens bijgewerkt.Ook na genezing is erg gevoelig voor zonlicht. Smeer altijd zonnebrand.

DE PERIODE DAT UW WENKBRAUWEN MOOI BLIJVEN
De wenkbrauwen blijven gemiddeld een jaar mooi. Dit is afhankelijk van uw huidtype en levensstijl, UV-straling en huidverzorging (zoals peelings) laten de kleur vervagen. Het is verstandig om tijdens het zonnen een factor van 30 of hoger te gebruiken.  De pigmentatie zal namelijk na 1 tot 4 jaar vervagen. Houd er rekening mee dat de wenkbrauwen ieder jaar een opfrisbehandeling nodig hebben.